-Top Quality Totilas-

Sroll naar beneden en kijk verder.

Totilas is een klasse apart. (Bij zijn geboorte viel hij al op door zijn prachtige présence.)

Dit is ook zichtbaar aan zijn ultrafijne fleece, welke voorzien is van een hoogfrequente crimpstijl, mooie lokstruktuur, hoge amplitude, soft handling, schitterende glans en een buitengewone dichtheid. Al deze eigenschappen kan men over zijn gehele lichaam terug vinden !

Ouders:
Zijn vader LB Peruvian Beertje is onze veelvuldige prijswinnende hengst. Hij werd op elke show weer geprezen om zijn ultradichte fleece. (Natuurlijk voorzien van de nodige fantastische eigenschappen.) 

Zijn moeder Top Quality Dylaila is één van onze zwarte top merrie's. Zij bezit dan ook het complete pakket. (Iets wat zeer schaars is bij zwarte dieren.) Dit alles heeft ze o.a. te danken aan haar geweldige ouders. Haar vader is namelijk de zwarte kampioenshengst "Zorro". Hij is een rechtstreekse zoon van de legendarische hengst "The Chief", welke destijds geïmporteerd is door Bozedown Alpacas.  Dylaila haar moeder was een merrie welke tot de absolute Top v.d. Benelux behoorde. Elk veulen wat zij ons gegeven heeft is absolute Top kwaliteit (ongeacht de hengst). 

Zodoende heeft Totilas ook alles in huis om uit te groeien tot een hengst van buitengewoon formaat !


Showresultaten: 
In het najaar van 2018 zal hij voor de eerste keer te bezichtigen zijn op de alpacashow !

© Copyright Top Quality Alpacas - All Rights Reserved